Η ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρία Αναστάσιος Α. Κατούδης με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, αποτελεί τη φυσική συνέχεια και εξέλιξη της Α. Κατούδης  η οποία ιδρύθηκε  το 1970 και συνεχίζει αδιάλειπτα μέχρι σήμερα να δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής, της κατασκευής και του εμπορίου, προσανατολισμένη στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών με απόλυτη συνέπεια, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Ειδικεύεται στην Περιέλιξη και Επισκευή Ηλεκτροκινητήρων - Κινητήρων - Μοτέρ παντός τύπου, στην Εμπορία Καινούργιων και Μεταχειρισμένων Κινητήρων καθώς και  στην Επισκευή, Αναβάθμιση και Κατασκευή Συστημάτων Βιομηχανικού Αυτοματισμού (Plc – Scada –Inverter).

Η εταιρεία σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Βιομηχανικών Πλυντηρίων σε Ευρώπη και Αμερική προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής παραγωγικότητας και προστιθέμενης αξίας για τη σχεδίαση, εξοπλισμό, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη Μονάδων Βιομηχανικών Πλυντηρίων.

Η 45ετής εμπειρία, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό εγγυώνται την παροχή αξιόπιστων τεχνικών λύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών για κάθε ιδιώτη, τεχνικό και επαγγελματία δημιουργώντας ταυτόχρονα μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης και σιγουριάς με τον πελάτη.
facebook-image Χρυσ. Σμύρνης 8, 57009 Καλοχώρι Θεσ/κης
Υποκ/μα: Ιπποδρομίου (πάροδος Μαρίνου Αντύπα), 57009 Καλοχώρι Θεσ/κης
Τηλ. - Fax 2310 752440, Email: [email protected]
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης